/ Боксов клуб "Спартак"
Благотворителен фолклорен концерт в подкрепа на стоматолога и треньор в димитровградския боксов клуб „Спартак” д-р Яни Тумбалов, който се нуждае от скъпо лечение в чужбина, организира Народно читалище „Христо Ботев”. Ще се включат танцови колективи от града и общината, а концертът е на 19 февруари, от 18:30 часа, в спортна зала “Младост”.
 
Поканите със стойност на дарението 5 лв. могат да бъдат закупени в делнични дни от читалището, от  стоматологичен рентгенов кабинет “Гечев” срещу ОУ ”Алеко Константинов” и от д-р Екатерина Тумбалова. В деня на концерта на входа на спортната зала ще бъдат поставени и набирателни кутии, информира председателят на читалището Ирина Костадинова.
 
Близките на д-р Яни Тумбалов са събрали сумата за животоспасяваща операция на бял дроб, която ще бъде извършена от екип гръдни и кардиохирурзи в чужбина. Необходимо е обаче, и скъпо следоперативно лечение там, за което се набират дарения включително и по банкова сметка.
 

Eксперсбанк
 
IBAN: BG 25 TTBB 9400 1513 0002 13
 
Яни Димитров Тумбалов

 
Близките на д-р Тумбалов благодарят на всички, които са готови да помогнат в трудния за Яни момент. Вашата подкрепа е много важна за него и му дава сили да се бори, споделят от семейството.