Цецка Цачева награждава математици в Димитровград
Цецка Цачева награждава математици в Димитровград / DarikNews
Цецка Цачева награждава математици в Димитровград, засажда дърво с младежи в Хасково
32940
Цецка Цачева награждава математици в Димитровград, засажда дърво с младежи в Хасково
  • Цецка Цачева награждава математици в Димитровград, засажда дърво с младежи в Хасково

Продължава посещението на парламентарната шефка Цецка Цачева в Димитровград и Хасково. В 9.30 ч. тя ще присъства на тържеството за 45-годишнината на Съюза на математиците в Димитровград в салона на театъра там, където ще бъдат наградени и петима изявени ученици на града, някои от които вече студенти- математици, астрономи и пианистът Мартин Дафинов, участвали в национални и международни конкурси и завоювали престижни награди. Божидар Божанов, Владимир Паланков, Мирослав Жеков и Руслан Скоморохов са останалите, които ще получат почетни грамоти.

По-късно днес председателят на Народното събрание Цецка Цачева ще се срещне с членовете на гражданско сдружение „Димитровград- най-живият паметник на архитектурата", ще посети галерията „Петко Чурчулиев", след което програмата и предвижда среща с кмета на Хасково Георги Иванов, с представители на младежкия парламент, заедно с които ще засади дърво пред Младежкия център. По-късно Цецка Цачева ще посети монумента „Света Богородица".

Снощи тя бе гост на Димитровград, където най-напред се срещна с кмета Стефан Димитров и съветници от Общинския съвет, а след това откри Нощта на музеите там. Как?- чуйте в звуковия файл.