БСП се активизира по график
БСП се активизира по график / netinfo
Актуални регионални проблеми, свързани със социалната и кадрова политика ще постави на вниманието на националното си ръководство областният партиен съвет на БСП. Решението и график за дейността си и темите, които ще обсъждат до края на годината червените, са приети на днешното заседание на областното ръководство на социалистите.

На следващото заседание, което се очаква да бъде в края на месеца, ще бъде поканен и заместник-председателят на БСП Димитър Дъбов, съобщи областният лидер на партията Янко Кючуков. В присъствието на Дъбов ще се коментират както необходимостта от правителствено съдействие за решаване на конкретни регионални проблеми, така и причините за неуспешната до момента кадрова политика на БСП.

Даваме си сметка за напрежението и в собствената си организация и сред част от нашите традиционни избиратели, които сега заявяват симпатии към ГЕРБ и Атака, както и че по време на предстоящите предизборни кампании ще ни се наложи да обясняваме защо не сме изпълнили част от поетите социални ангажименти, заяви Янко Кючуков. В качеството си на заместник-председател на областния партиен съвет хасковският лидер на социалистите Иван Станчев категорично отрече червени функционери да са забранявали на възрастните членове на БСП да ходят на пенсионерските протести.