/ netinfo
Добри Беливанов
95655
Добри Беливанов
  • Добри Беливанов
Кметът на Хасково Добри Беливанов даде днес заключителната годишна  пресконференция, на която отчете свършеното от общината за отминаващата 2017 година. Приходната част в бюджета се изпълнява според прогнозите,отчете Беливанов. Ремонтите в детските градини са на финала.

Спортни клубове и културни институции поискаха пари от кметството

Правим ремонти и по сгради на кметства и читалища в селата.Обновихме и продължаваме да обновяваме училища. Имаме си нов срок за изграждането на временния приют за бездомни кучета. Днес градоначалникът е подписал обществената поръчка. И до тук с конкретиката.

Кметът не отговори защо изграждането на приюта се забави с 9 месеца и защо в общината не знаят колко са бездомните кучета в града. Всъщност Беливанов каза, че не е броил кучетата, но щял да ги преброи  и отново, за пореден път подчерта за кучешкия туризъм.

Кметът Добри Беливанов върна на ОбС парите за спорт и култура

Явно бездомните кучета от всички кътчета на България надушват Хасково. Последно сме засекли пес – заралия. Дали не е виновен и за днешния случай на нахапан възрастен човек в района на училище „Вапцаров” в Хасково?

Отново не стана ясно, ще имаме ли нови зам.-кметове. По отношение на скандалните докладни за предстоящата сесия кметът каза „а” и не стигна до „б”. Иначе ще гледаме театър със субтитри. Мултимедийна инсталация ще бъде закупена по проект за хасковският театър. Тя ще позволи на сцената да се играят постановки на чужд език със субтитри. Гърци са партньорите ни по този проект. Εβίβα /наздраве/ и весело посрещане на Коледа и Нова година!