БДЦ представи кандидатите си в община Димитровград
БДЦ представи кандидатите си в община Димитровград / netinfo
БДЦ представи кандидатите си в община Димитровград
82090
БДЦ представи кандидатите си в община Димитровград
  • БДЦ представи кандидатите си в община Димитровград

Кандидатът за кмет на община Димитровград Юлиян Семерджиев, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства от партия „Български демократичен център”(БДЦ) под № 3 в бюлетините, бяха представени на среща със симпатизанти. За целта в Димитровград гостува Стефан Кенов от ръководството на партията, който аргументира избора на Юлиян Семерджиев. „Битката на двама опоненти за Димитровград може да се каже, че е известна в цялата страна. Като центристи и либерали ние знаем, че има и среден път. Нашият кандидат за кмет Юлиян Семерджиев е млад, експерт и общественик. Има познаваемост и качествата да бъде успешният кмет на Димитровград”, каза той.

За планирането и разходването на събраните от гражданите в съответните общини средства, за възможностите да бъде създаден Инвестиционен фонд на общината, който да подпомага местният бизнес и млади предприемачи, да ползите от сепарираща инсталация, за социалните програми и услуги, говори още Стефан Кенов. Общината трябва да се превърне в добър инвеститор, а мястото й изборът на общински съветници са изключително важни, подчерта той. С аргумента: дори един съветник може да определи мнозинството.

БДЦ представи кандидатите си в община Димитровград
netinfo

В нашата листа за съветници са включени достойни хора, доказали се в своите професии, които достойно могат да защитят интересите на гражданите и съм сигурен, че сред тях всеки може да намеря своя представител, защото тя покрива целия спектър на обществения живот, категоричен бе Юлиян Семерджиев. Той увери, че всеки от тях е свободен да работи за преференциален вот.

БДЦ издигна и кандидати за кметове на кметства в 11 от населените места на община Димитровград, като шестима от тях са били кметове в предходни мандати и са доказали се местни управници, каза още Юлиян Семерджиев.

 

Срещата води дългогодишният журналист и писател с богат административен опит Леко Славов, който е кандидат за кмет от БДЦ на втория град в община Димитровград- Меричлери. Тя завърши с пожелания 3 да е щастливото и успешно число за всеки един от кандидатите.