Антон Вълков: Ще съдя Емил Георгиев за клевета!
Антон Вълков: Ще съдя Емил Георгиев за клевета! / DarikNews

Жалба за клевета срещу лидера на политически клуб "Екогласност" Емил Георгиев ще депозира утре в съда съветникът от ГЕРБ в Общинския съвет на Димитровград Антон Вълков, съобщи за "Дарик" PR-ът на ГЕРБ в Хасково Диана Иванова.

Антон Вълков отрече отправените по негов адрес вчера, по време на протестен митинг в Меричлери, от Емил Георгиев обвинения, че заедно с председателя на местния парламент в Димитровград е заплашвал стопанисващия под наем общинския басейн с минерална вода Петко Стойчев, който за съжаление вече е покойник, припомни Диана Иванова. 

Антон Вълков и Петко Стойчев са били приятели и дори по настояване на меричлерци заедно са правили чешма, която да бъде свързана с минералния извор и до нея хората да имат постоянен достъп, разказа пресаташето на ГЕРБ в Хасково. В памет на Петко Стойчев Антон Вълков ще построи чешмата и ще я дари на хората там, съобщи тя. Не съм решил още какъв точно ще е искът ми към Емил Георгиев, но категорично ще заведа утре дело, потвърди за "Дарик" Антон Вълков.