9-годишно дете и още двама души пострадаха при катастрофа
9-годишно дете и още двама души пострадаха при катастрофа / netinfo

9-годишно дете, 28-годишната му майка и 23-годишен мъж са пострадали при катастрофа около 22.00 часа снощи, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал между селата Радиево и Бял Извор.

Катастрофата е станала заради технически неизправен трактор, управляван от неправоспособен 31-годишен мъж от с. Странско. Габаритните светлини и стоповете на трактора не са работили. Поради тази причина в задната лява гума на трактора се удря лек автомобил "Опел Вектра", управляван от пострадалия 23-годишен мъж. След като се удря в гумата, колата навлиза в насрещното платно и се удря в движещият се там лек автомобил "Фиат".

Най-тежко ранен е 23-годишният шофьор на вектрата. Младият мъж е с комоцио, множество фарктури по цялото тяло, както и на черепа и е с опасност за живота. 9-годишното дете е пътувало във фиата. То е с комоцио и фрактура на дясната ключица, без опасност за живота. Майката на детето, която е стояла на предната седалка на фиата, има фрактура на гръдната кост, комоцио и също няма опасност за живота й.