74-годишен с опасност за живота след ПТП
74-годишен с опасност за живота след ПТП / Darik News, архив

С опасност за живота е 74-годишен хасковлия след катастрофа. Пътният инцидент е станал вчера на входа на село Клокотница в посока Хасково. Пострадалият мъж е шофирал лек автомобил Трабант, навлязъл е в насрещната лента за движение и се е ударил челно в товарен автомобил с полуремарке, управляван от 47-годишен мъж от Габрово. От удара хасковлията е с фрактура на лява подбедрена кост, фрактура на таза, фрактура на ребра, фрактура на лицеви кости и нос и кръвоизлив в коремната кухина. Настанен в ОАРИЛ при МБАЛ- Хасково. Образувано е досъдебно производство.

Без опасност за живота е 25-годишен пътник в автомобил след пътен инцидент. Произшествието е станало вчера на пътя между тополовградските села Устрем и Срем. 23-годишен с лек автомобил Ауди 80 от елховското село Кирилово се е движил с несъобразена скорост, загубил е контрол, ударил се е в предпазна ограда на пътен мост и се е преобърнал под моста в реката. От удара е пострадал возещият се в колата от село Радовец, който е с натъртвания и охлузвания в областта на гърдите. Транспортиран е в МБАЛ-Свиленград, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

3 бързи производства срещу пияни шофьори са образувани в полицейските управления на Димитровград, Свиленград и Ивайловград. В ареста на димитровградското РУП е задържан 45-годишен жител на село Крепост, хванат с 1,33 промила. За същото нарушение в свиленградския арест е 21-годишен любимчанин, заловен да шофира с 1,5 промила алкохол в кръвта. Ивайловградските униформени служители са заловили 56-годишен мъж от котелското село Градец да управлява Фолксвагена си пиян. Тестван е с дрегер, отчел 1,32 промила. Тримата пияни водачи са задържани до 24 часа.