2 677 лв. събра благотворителният концерт за манастира Св. Мина
2 677 лв. събра благотворителният концерт за манастира Св. Мина / netinfo
2 677 лв. събра благотворителният концерт за манастира "Св. Мина"
91446
2 677 лв. събра благотворителният концерт за манастира "Св. Мина"
  • 2 677 лв. събра благотворителният концерт за манастира "Св. Мина"

2 677 лв. събра снощи благотворителният концерт под мотото „Да възстановим манастира Св. Мина“ в Димитровград, организиран по инициатива на дует „Мания“ с подкрепата на църковното настоятелство, общината и театъра.

Родените в Димитровград сестри Даниела и Юлия от дует „Мания“, Васил Петров, Искрен Пецов, балетите "TL Dance" и "Тангра", както и илюзионистът Теос Меджик участваха благотворително в концерта, който също без хонорар озвучаваше Даниел Палашев.

2 677 лв събра благотворителният концерт за манастира Св Мина
netinfo

Голям успех на благородната кауза за възстановяване на манастирския комплекс „Св. Мина“, пожела от сцената Васил Петров. С огромно вълнение след години за първи път с концерт в родния си град Даниела и Юлия благодариха на публиката и родителите си, като обещаха, че в бъдеще ще се връщат при тях по-често. Надяваме се, че с този концерт помогнахме манастирът да бъде възстановен малко по-бързо, а защо да не направим такива концерти и в други градове, коментираха те. Благодариха още на отец Георги, всички участници в концерта и съдействалите той да се случи, като не пропуснаха и публиката- хората, които закупиха покани на стойност 10 лв.

2 677 лв събра благотворителният концерт за манастира Св Мина
netinfo

 

Кампанията за манастира „Св. Мина“ ще продължи и с други инициативи. Предстои църковното настоятелство да обяви и банкова сметка за набиране на дарения, съобщи архирейският наместник на Хасковска духовна околия Георги Тодев.