17 години Дарик радио-Хасково
17 години Дарик радио-Хасково / Дарик радио-Хасково

17 години Дарик радио-Хасково!... Когато се обърнеш назад, ти се струва, че са минали много бързо, като 17 мига от една пролет... Каквото впрочем е чувството за всеки период от живота, но когато го погледнеш едва след като е отминал.

17 години Дарик радиоХасково
netinfo

17 години Дарик радио - Хасково! Някой навярно би казал: „Много бе!”, друг - „Хайде де!”, трети - „И какво от това…” Ние, екипът на Дарик - Хасково, ще си кажем: „Да сме здрави и да продължаваме напред!”. И днес ще празнуваме! А пред микрофоните в студиото, по традиция- смяна на местата.

17 години Дарик радиоХасково
netinfo

Новинарските емисии в 9.30 и 10.30 ч. ще представи областният управител Станислав Дечев.

17 години Дарик радиоХасково
netinfo

Регионалната програма отстъпваме за „Властта пита” и от 10 до 11 ч. в студиото въпросите ще задават кметът на Хасково Добри Беливанов, на Харманли Мария Киркова и председателят на Окръжен съд-Хасково Миглена Тянкова! Ще им отговарят председателят на хасковското дружество на Съюза на българските журналисти Николай Грудев, кореспондентът на БТВ за Хасково Мария Георгиева и на Нова телевизия Димитър Иванов. На кого хората вярват повече- на политиците или на журналистите? Предстои да научим отговора…

17 години Дарик радиоХасково
netinfo

На прага на своето пълнолетие си обещаваме да останем себе си, да продължим да задаваме въпроси и да търсим отговори! Да бъдем още по-отговорни! С надеждата, че сме заслужили доверието ви! И с удовлетворение от добре свършена работа за тези 17 години, благодарим на онези, които бяха част от Дарик-Хасково, на всички, които бяха и са с нас, които ни помагаха и ни помагат, за да бъде днешният ни рожден ден истински празник! Честит да е! Честита Баба Марта!