12-годишно момиче ранено в катастрофата край Димитровград
12-годишно момиче ранено в катастрофата край Димитровград / netinfo

12-годишно момиче е сред ранените при катастрофата край Димитровград. Детето е с фрактура на ляв крак и няма опасност за живота му, съобщиха от полицията. Другите трима ранени са възрастни - 34-годишният шофьор на единият автомобил от катастрофата "Рено", който е с фрактура на гръден кош и без опасност за живота; 64-годишна жена с две счупени ребра, с опасност за живота и 42-годишен мъж с фрактура на ребра без опасност за живота.

По първоначални данни лек автомобил "Рено" с кърджалийска регистрация пътува от Димитровград за Хасково. Заради движение с несъобразена скорост преминава разделителната мантинела и удря движещото се в другото платно "Ауди". При катастрофата загинаха двама мъже на 33 и 41 години.

Все още не е изяснена самоличността на загиналите при другата тежка катастрофа станала този следобед. Тя се случи до разклона за с. Поляново. По първоначални данни таксиметров автомобил "Део" се блъска в дърво и се възпламенява заради газовата уредба в автомобила. Шофьорът и пътникът до него са напълно изгорели и все още няма данни за самоличността им. Возещата се на задната седалка на колата 31-годишна жена е оцеляла. Няма опасност за живота й, но е все още е в шок и не е в състояние да дава обяснения.