/ Снимка: Георги Димитров
Аварийно-ремонтни възстановителни работи започват по ул. „Александър Керков", в участъка между №24 и №28.

Мобилно приложение улеснява връзката между гражданите и Общината в Габрово

В тази връзка до 1 юли движението в участъка ще бъде ограничено.

Като обходни маршрути, живеещите в района трябва да използват ул. „Градище“ - за адресите до № 24 и ул. „Прогрес“ - за адресите на № 28 и следващите.

Във връзка със завършването на реконструкцията на кръстовището между улиците „Е. Манолов“, „Чардафон“ и „Баждар“, на 22.06.2021 г. /вторник/, в рамките на работния ден, ще бъдат затворени за движение на ППС ул. „Е. Манолов“ и ул. „Чардафон“ - от кръговото кръстовище при бившата Консултативна поликлиника до ул. „Съзаклятие“.

Като обходен маршрут за лекотоварни автомобили ще се използват улици „Брянска“, „Скобелевска“ и „Съзаклятие“. Автомобилите, идващи от МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в посока Централна градска част ще преминават по ул. „Чавдар“.

Нови автобусни линии до Узана и Поповци

Тежкотоварните автомобили, идващи от ул. „Никола Войновски“ ще бъдат пренасочен по ул. „Македония“. А тежкотоварните автомобили, идващи от ул. „Стефан Караджа“ и ул. „Брянска“ в посока бул. „Априлов“ ще се движат по ул. „Юрий Венелин“.

След 09:00 часа линиите на обществения градски транспорт - №3, №13, № 9 и №16, които преминават по улици „Е. Манолов“, „Чардафон“ и „Баждар“, ще се движат по обходни маршрути. До възстановяване на движението временно няма да бъдат обслужвани в двете посоки автобусни спирки „Любовна чешма“ и „Чардафон - разклона“.

Призовават се водачите да се съобразяват със създадената временна организация на движение, като спазват поставената сигнализация.