Започна записването за турнира по минифутбол за Купата на Община Габрово
Започна записването за турнира по минифутбол за Купата на Община Габрово / Община Габрово

Отборите желаещи да участват в 22-то издание на турнира по минифутбол за Купата на Община Габрово вече могат да се запишат официално за състезанието, което по традиция ще започне в началото на новата година. Съставите, които възнамеряват да се включат в нея, вече могат да се записват в деловодството на "Общински спортни имоти", в спортна зала "Орловец", етаж IV.

Новото е, че няма да има разделяне на мъже и юноши. През 2014 г. турнирът ще бъде един и в него ще могат да участват всички желаещи навършили 16 години. Схемата за провеждането му ще бъде с максимум 32 отбора, като предимство ще имат първите, които се запишат и представят всички необходими документи за участие на техническата конференция. При записването отборите трябва да представят: Списък на отбора, подписан от ръководителя и заверен от ОС на БФС – Габрово (съдържащ трите имена и ЕГН на състезателите, максимум 15 на брой); Документ за предсъстезателен медицински преглед на играчите; Квитанция за платена такса участие, която е в размер на 150 лева. Отборите ще получат бланкаите за списъка на отбора и предсъстезателния медицински преглед при плащането на таксата в деловодството на "Общински спортни имоти".

В турнира ще имат право да участват състезатели от „В“ група, но ограничението е, те да бъдат не повече от двама в отбор.

Техническата конференция ще се проведе на 3 януари в конферентната зала на СЗ"Орловец", като плановете са турнирът да стартира на 6 януари (понеделник).