Властта дава отчет как е харчила през последните 12 месеца
Властта дава отчет как е харчила през последните 12 месеца / DarikNews.bg, архив

Кметът на община Габрово Таня Христова и председателят на Общински съвет Николай Сираков излязоха с покана към местната общност за участие в публичното обсъждане на проекта на Бюджет за 2014 година и Годишният отчет за 2013 г. Обсъждането ще се проведе на 28 януари от 17.30 часа, в Ритуална зала на Общината.

“Предстои приемането на бюджета на Община Габрово за 2014 г. Водени от убеждението, че разработването, обсъждането и приемането на общинския бюджет са част от най-важните решения за бъдещето и те трябва да се вземат с активното участие на гражданите, очакваме Вашите мнения, препоръки и предложения, както за постигнатото през отминалата 2013 година, така и по предстоящото намерило отражение проекта на Бюджет за 2014″, са мотивите, с които Христова и Сираков приканват обществеността да вземе участие в дебата.

Мнения и предложения се подават до 27 януари в деловодството на Общината или на електронен адрес: gabrovo@gabrovo.bg.

Материалите по проекта за бюджет за 2014 г. и отчета за 2013 г. са на разположение в Центъра за информация и услуги в сградата на общинска администрация. Те могат да бъдат прочетена и на сайта на Община Габрово.