В Севлиево обсъждат потребностите на младите хора
В Севлиево обсъждат потребностите на младите хора / netinfo

 

Ръководствата  на бизнессдружение „Севлиево 21 век", Ротари клуб, Общинско училищно настоятелство, Община Севлиево, директори на учебни заведения и председателите на училищните настоятелства  са организирали дискусия по въпросите свързани с потребностите на младите хора в Севлиево, съобщават от общинската администрация.

 

Срещата е била по повод проведеното в края на 2008 година социологическо проучване сред младите хора в Севлиево, целящо да се установи какви са техните потребности и очаквания към бизнеса, към гражданското общество и към Общината.     Обсъдени са били различни аспекти по дискутираната тема. Като стъпка в правилната посока присъстващите са определили планирането и организирането на съвместни мероприятия между  младите хора и  институциите. Участниците в срещата са решили през есента да се проведе дискусия за направеното по отношение на зелените площи и детски площадки и възможностите, които дава града в тази насока.

Изразено е било намерение за ангажираност от страна на присъстващите организации към конкретни мероприятия с цел утвърждаване на личния пример и отношение към решаване на текущи проблеми, свързани с младите хора. Предстои да бъде направено обсъждане по този въпрос и набелязване на конкретни мероприятия. Всички предложения в тази насока могат да бъдат изпращани на електронния адрес на Общината /sevlievo@sevlievo.net/.