/ Thinkstock/Getty Images
Узана Поляна фест е екологичен фестивал край Габрово, който започва в петък – 23 юли и приключва в неделя 25 юли.

Фестивалът е безплатен и всеки е добре дошъл, канят организаторите като напомнят да се спазват инструкциите за паркиране на полицията и общинския инспекторат.  

Има достатъчно автобуси, така че можете да планирате качването си от Габрово с екологичния градски транспорт. Удобни спирки са тези до магазин „Виденов“ до Автогарата, пл. „Възраждане“, ВиК. Последните автобуси от Узана към Габрово ще изчакат края на концертите. Можете да използвате и споделено пътуване, използвайте темата за Узана в групата Споделено пътуване във фейсбук.

Отпадъците ще се събират разделно, като за целта ще бъдат обособени две зони.

УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ се завръща в Габровско с много изненади

Палатковият лагер е в непосредствена близост до поляната, осигурени са тоалетни, мобилни чешми и водоноска. Водата в тях не е подходяща за пиене, така че се уверете, че сте се запасили с достатъчно прясна вода, напомнят организаторите.

На „входа“ на фестивала ще има шатра – информационен център, ще има екип на бърза помощ и пожарна. Ако имате нужда от упътване, оглеждайте се за хората с оранжеви тениски с надпис „Организатор“ на гърба.

От шатрата-информационен център можете да си купите страхотна тениска за спомен от фестивала. Всички, които са си купили тениска и всички, които са пазарували на екобазара и фермерския пазар, могат да участват в томбола и да спечелят фермерски продукти, осигурени от участниците в базара и два ваучера за уикенд за двама на Узана, осигурени от хотел „БАЛКАНЦИ“ и от Северноцентрално държавно предприятие.  

На фестивала няма да се допускат търговци извън тези, които са заявили предварително участието си, и са получили одобрение.

На Узана няма банкомат.

Четирикраки приятели са добре дошли, стига да се държат възпитано, а в джоба на собствениците им да има пликчета за… знаете какво :)



 
 
община Габрово