Трета среща на Младежкия Информационно Консултантски Център
Трета среща на Младежкия Информационно Консултантски Център / ИМКА - Габрово

Във видеозалата на Професионална гимназия по икономика "Рачо Стоянов" в Дряново се проведе третата информационна среща на Младежкия Информационно Консултантски Център - Габрово. Целта е да се представят младежките услуги и дейности, които ще се предоставят през 2015 година.

В срещата взеха участие над 30 младежи, младежки работници, представители на активни групи и организации, читалища, педагогически съветници, представители на ученически съвети, медии.

Антоанета Янкабакова, ръководител на проекта представи  младежкия екип, от 5 човека, който ще е ангажиран с предоставянето на младежките услуги. Тя запозна участниците с целевите групи, за които са предназначени младежките услуги и представи начините, по които всеки млад човек от 15 до 29 година може да получи подкрепа в Младежкия Информационен консултантски център.

Трета среща на Младежкия Информационно Консултантски Център
netinfo

По отношение  на резултатите от срещата, Илияна Новикова – информационен координатор на МИКЦ, ИМКА Габрово сподели:

„От името  на целия  ни екип изразявам своята благодарност към всички участници, които споделиха с нас откровено своите идеи и потребности. Убедени сме, че това ще  постави началото на едно добро партньорство. В края на срещата бяха отправени конкретни запитвания за обучения на ученически съвет  и обучения за личностно развитие и лидерски умения, които ние ще се постараем да включим възможно най-скоро в графика си”.