Свободата е в теб, свободата е в нашите ръце
Свободата е в теб, свободата е в нашите ръце / Dariknews.bg

Листата на ДПС в Габровски район включва личности от различни етноси, религии и професии, стана ясно при представянето на кандидатите за депутати на партията. Водач е Четин Казак, който вече представяше региона в предходния парламент.

Пълната листата на ДПС в 7 МИР - Габрово.

1.            Четин Хюсеин Казак

2.            Ердоан Мехмед Узунов

3.            Петър Николов Бояджиев

4.            Кенан Ибрахимов Ашиков

5.            Мелекбер Шевки Велева

6.            Деян Събев Башев

7.            Христо Савчев Башев

„Свободата е в теб, свободата е в нашите ръце”, с това послание откри предизборната кампания на партия ДПС водачът на листата за габровския регион Четин Казак.

„Искаме да убедим габровци и жителите на региона, че техния глас е важен, че от тях зависи по какъв път ще поеме България. Дали ще намери отново пътя на политическата, икономическата, обществената стабилност или ще продължим с кризите и социалното напрежение”, заяви Четин Казак.

„Свободата ни е необходима, за да не се страхуваме да изкажем мнението си, да изповядваме религията си, да разгърнем потенциала си. Свобадата ни е необходима, за да може нашите деца да живеят в социална среда, която да им позволи да имат щастливо и свободно детство, а на техните родители да го обезпечат.

ДПС е партията, която се е борила за това – всеки да се чувства свободен и равноправен гражданин и да работи за региона и страната си.

България след тези избори трябва да загърби враждата и омразата. Необходимо е да се постигне съгласие по важните за обществото ни въпроси.

Реформите, от които се нуждае страната ни най-после трябва да се случат. Здравеопазване, социална сфера, образование – всички те се нуждаят от модернизация.

България не трябва да бъде майка за едни и мащеха за други, не може да има мизерстващи хора. Трябва да се поощтрят работоспособните да търсят реализация на пазара на труда.

ДПС от една година има свой народен представител от региона. Габровци не загубиха от това, а спечелиха и могат да имат полза, ако и след тези избори отново бъдат представени чрез третата политическа сила, чрез партията, която никога не е сваляла звезди от небето и не се е подхлъзвала по пътя на популизма.

ДПС е партия, работила последователно за членството на България в НАТО и ЕС, за пазарна икономика и добра бизнес среда.

Днес индустриалният облик на Габрово не е както преди години. Затова е необходимо по-активно популяризиране на региона и гарантиране на нови производствени мощности.

Като водач на листата поемам ангажимента габровци да се убедят в положителния образ на ДПС, който е въплътен от цялата ни листа. В нея е въплътен целия етнос, който преобладава в региона. Вярвам, че много хора ще гласуват с 18 в интегралната бюлетина.

Има много нови политически сили, които се опитват да отнемат ролята на балансьор в българската политика. Тенденцията „всички срещу ДПС” е достойна за съжаление. През годините сме се нагледали на опити за изолация на ДПС, но те са се проваляли. ДПС не е химера, а реален фактор, зад който стоят над половин милион български граждани. ДПС работи устойчиво за просперитета на хората и никога не ги е делило. В нашата листа има широко застъпена гражданска квота. ДПС ще продължи да бъде устойчив, сериозен политически фактор, от който България има нужда.

ДПС няма амбиция да бъде първа политическа сила. Целта ни е да сме коректив и сериозен фактор, който да е стабилизиращ в развитието на страната. Да възпрепятстваме крайностите. Отстоявали сме една центристка позиция – по-малко бюрокрация и по-силен бизнес, а в същото време една държава, която е със силна социална функция. Не се страхуваме, ако парламентарната рулетка стигне до нас, ние ще направим всичко възможно да реализираме мандат, при който България да не пропилява шанса си за реформи. Длъжни сме да намерим основа за политическо съгласие. Търпението на народа за промени към по-добро вече се изчерпва.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!