Синята коалиция отвори приемна на открито в Габрово
Синята коалиция отвори приемна на открито в Габрово / netinfo

Приемна на открито отвори днес „Синята коалиция" в Габрово. Водачът на листата и мажоритарен кандидат Мариана Даракчиева обсъди с жители и гости на града въпросите, които се отнасят до ежедневните им проблеми, професионално развитие и перспективи пред Габрово и областта. Повече от четиридесет човека се срещнаха с нея в приемното време - между 10 - 12,30 ч. Още в първите минути след отварянето на приемната, която се намира на централната информационна шатра на коалицията, имаше желаещи да разговарят с Даракчиева. Какви са перспективите за развитие на областта и как „Синята коалиция" ще съдейства за подобряване на благосъстоянието на хората в региона, бяха най-обсъжданите теми в първия ден на приемната на открито. Според Мариана Даракчиева, с влизането си в парламента тя ще работи за превръщането на Габрово и околните градове в привлекателни за туристите места.

За Мариана Даракчиева е много важно държавата да оказва финансова подкрепа за обезпечаване с необходимата техника на болничните заведения и в по-малките градове в страната. Според нея едно от най-важните неща по време на кампанията е да се поемат ангажименти, които могат да бъдат изпълнени. „Аз не искам да обещавам неща, които не мога да изпълня, това не е морално. Онова, с което мога да се ангажирам, е да поставя всички въпроси, които ми задават гражданите в нашите открити приемни, за разглеждане в Народното събрание.

Предстои отварянето на приемна на открито в Севлиево, Дряново и Трявна. Целта е кандидат-депутатите от листата за парламентарните избори на 5 юли да могат да отговарят директно на въпросите на хората по темите, които ги вълнуват.