Синята коалиция: Габрово отново е синьо
Синята коалиция: Габрово отново е синьо / netinfo
Синята коалиция: Габрово отново е синьо
21106
Синята коалиция: Габрово отново е синьо
Синята коалиция: Габрово отново е синьо
  • Синята коалиция: Габрово отново е синьо
  • Синята коалиция: Габрово отново е синьо

 

"Мисля, че след толкова много години,  ние  като организации и СДС и ДСБ, вече сме на нов етап и тръгнахме по един нов път.  Смятам, че  резултатът го доказа. Вярно, че има  доза късмет, но късметът отива при добрите, а и през годините много пъти сме получавали шамари от избирателната система.  Този път всичко ни  бе върнато с лихвите". Това каза общинският председател на СДС Виктор Спасов.   Той подчерта, че през цялото време на кампанията се е водел черен пиар срещу Синята коалиция, но накрая всички, които са го използвали, са си получили заслуженото.

Чуй прикачения файл.

"Нашият град отново може да бъде наречен синьо Габрово", каза Мариана Даракчиева, която е единствената жена народен представител от СДС в новия парламент. Тя увери, че ще спази обещанието си, дадено по време на предизборната кампания и на всеки 100 дни ще се отчита пред своите избиратели. Даракчиева пое ангажимента да участва и в съвместни приемни с общинските съветници. Като приоритети в своята дейност в народното събрание тя определи участието си в разработването на конкретни мерки и реформи за извеждане на страната от икономическата криза, за развитие на туризма и за изграждане на лоби.

Чуй повече в прикачения файл

На пресконференцията днес присъстваха още кандидатите за депутати от Синята коалиция Илиян Георгиев и Васил Папазов. Те също благодариха на избирателите и изказаха увереност в по-нататъшното единение на сините. "Мислете за нас като за Синя коалиция", каза Илиян Георгиев, който е и председател на ДСБ в Габрово.