Сидорова стартира подписката “Национална гражданска инициатива държавата да отмени сделката ЧЕЗ България”
Сидорова стартира подписката “Национална гражданска инициатива държавата да отмени сделката ЧЕЗ България” / БСП
Народният представител от ПГ на БСП за България Кристина Сидорова проведе приемен ден в Община Дряново и стартира подписката “Национална гражданска инициатива държавата да отмени сделката ЧЕЗ България”.

В рамките на отворената приемна за граждани, която се състоя в сградата на Община Дряново, Сидорова се срещна с местни жители и коментира с тях актуални теми, свързани с развитието на дряновската културна общност. На вниманието на депутата бе поставена за пореден път темата за механизма за разпределение на държавната субсидия към читалищата. Сидорова се срещна и с местни творци, които потърсиха подкрепа от нея за развитие на дейността си. 

Кристина Сидорова и Еленко Божков организират подписка за отмяна сделката за продажбата на ЧЕЗ

По време на приемния ден в Община Дряново към народния представител от БСП се обърнаха и пенсионери с апел за промяна на политиката на правителството за отпускане на добавки за празници единствено на възрастните с доход до 320 лв. За съжаление, много пенсионери в Дряновско не влизат в тази графа, заради малка разлика, идваща от вдовишките им пенсии. “По този начин сме обречени на нищета за предстоящите Великденски празници”, категорична бе възрастна жена, която разговаря със Сидорова.

След края на отворената приемна депутатът от левицата се срещна и с други местни жители по повод казуса “ЧЕЗ”. Основните теми на срещата бяха свързани с политиката и действията на БСП за защита на гражданите от дейността на монополите и отменяне на сделката за ЧЕЗ България.

По време на тези срещи Сидорова стартира подписката “Национална гражданска инициатива държавата да отмени сделката ЧЕЗ България”.