Пускат кръговото до Консултативна наесен
Пускат кръговото до Консултативна наесен / Габрово днес

Пускат кръговото до Консултативна наесен, после озеленяват ул. "Брянска", научаваме от водещата статия на вестник "Габрово днес". Изданието дава подробна информация за състоянието на обекта към момента и сроковете за реализацията му. Според публикацията на "Габрово днес" фирмата-изпълнител спазва стриктно сроковете, които са заложени.

"Случващото се в държавата през последните дни е било планирано", е категоричен депутатът Йордан Стойков от БСП. Пред изданието той очертава няколко мини-кризи, които са станали факт от няколко месеца. Банкова мини-криза и мини-кризата в НЗОК са два от примерите, които народният представител дава.

Парите за депото стигат до есента, надеждата е в служебен кабинет - в тази статия вестник "Габрово днес" цитира Таня Христова, кмет на Габрово.

Габрово, Трявна и Севлиево създават устойчив местен туризъм. От тази статия научаваме подробности по проекта, реализиран от трите общини, свързан с развитието на туризма в региона. Цитирани изявленията на Таня Христова, Драгомир Николов и Иван Иванов.

Доматите, лимонът и содата убиват раковите клетки, е важна информация от здравната страница на вестника. Там може да се намерят съвети кои храни да отбягваме, защото ни убиват.