Продължават ремонтите на пътищата в Севлиево
Продължават ремонтите на пътищата в Севлиево / Дарик Габрово

          Работата по ремонтите на улиците и общинските пътища на територията на Севлиево продължава, информират от Общината. Вече са отремонтирани пътните участъци от Столът - Боазът - махалаЛумпарите до границата с община Троян , пътя  Кръвеник- Стар Кръвеник  до пътя Боазът-Априлци и  пътя  с. Горна Росица до разклона за с.Яворец. В момента се работи по рехабилитация на пътя Севлиево -  Крушево - Младен - яз."Ал.Стамболийски", Ловнидол - Търхово, Хирево - Дамяново-границата с община Троян и Душево - Душевски колиби.

        Изкърпени са определените за ремонт участъци в селата Столът, Стоките, Г.Росица, Троенците, Сенник, Боазът, Стар Кръвеник и Кръвеник. В процес на ремонт са улиците в Крушево и Хирево.

        Отремонтирани са и по-голямата част от предвидените за това улици в Севлиево. Частично изкърпени са алеите в ж.к."Митко Палаузов", ж.к."Димитър Благоев", ж.к "Д-р Атанас Москов", участъци от улиците „Верещагин","Мара Гидик", "Атанас Влаев", "Митрополит Климент", „Бузлуджа", „Гладстон", „Втори юли", „ген.Столетов", „Хаджи Стоян" и „Бенковска".

    Текущите ремонти на пътищата и уличната мрежа в града и селата започнаха от началото на месец май и се очаква да приключат до средата на септември.Те се извършват от фирма „Инжстрой" ЕООД гр.Плевен, съгласно договори, сключени с Община Севлиево.