„Поход на вдъхновителите“ идва в Габрово
„Поход на вдъхновителите“ идва в Габрово / Национална априловска гимназия, школа Интензив

„Походът на вдъхновителите" ще дойде и при габровските ученици, техните родители и учители. По покана на Национална Априловска гимназия и Школа Интензив на 15 октомври (събота), от 10:00 часа в Актовата зала на първото българско светско училище пред габровци ще говорят вдъхновителите.

Това са експерти, водещи специалисти в различни области, предприемачи или на кратко, хора, които бихме могли да наречем успешни в сферата, в която се развиват професионално.

Те са главните действащи лица в инициативата „Поход на вдъхновителите", дарявайки щедро от времето и опита си на младите хора от всички краища на България с една цел -да ги мотивират и убедят чрез собствения си пример, че могат да успеят тук и сега.

„Поход на вдъхновителите" е една от инициативите на организацията „Аз мога - тук и сега". Нейно лице и един от основателите е Кристалин Чавдаров, който е успешно реализирал се в областта на дизайна млад човек.

Той и неговите съмишленици си поставят амбициозната задача да накарат младите българи да останат в страната си, като не им създава някаква илюзорна представа за бъдещето, а им разкриват своята истина за трудния, но постижим, път към успеха.

Вдъхновителите носят със себе си енергия, оптимизъм, хъс и послания, много послания, с които едновременно да мотивират и отрезвят.

„Не е важно от къде си, а какво можеш да постигнеш с работа, чест и морал. Да вярваш в себе си; да правиш това, което можеш най-добре; да работиш неуморно и упорито; да бъдеш позитивен, да се усмихваш", са само част от идеите, които успелите и успяващите се опитват да предадат на момичетата и момчетата, с които се срещат.

След 35 похода в 28 населени места, в които са се включили над 5 000 ученици, учители и родители, „Походът на вдъхновителите" ще спре в Габрово за нова вдъхновяваща среща.