Ограничават движението по пътя за две села, мярката е временна
Ограничават движението по пътя за две села, мярката е временна / DarikNews.bg, архив

Община Габрово уведомява гражданите и водачите на моторни превозни средства, че във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи, свързани с аварийно укрепване на общински път Мечковица-Пъртевци-Геновци, ще бъде затворен за движение участъкът от разклона за с. Мечковица до км 0+700 от 11.07.2016 г. до 11.08.2016 г .

За целта ще бъде поставена временна сигнализация за въвеждане на временна организация на движението, която ще ограничи достъпа на моторни превозни средства по общинския път за с. Пъртевци и с. Геновци.

Необходимо и задължително условие по време на ремонтните дейности е водачите на МПС да се съобразяват с въведените ограничения и да спазват поставената временна сигнализация, за да се предотвратят пътно-транспортни произшествия.

Община Габрово се извинява предварително за създадените временни неудобства, и призовава да се спазва поставената временна пътна сигнализация.


Заповед № 1370/06.07.2016г. на Кмета на Община Габрово за въвеждане на ВОБД е публикувана на сайта на Община Габрово в секция КМЕТ- Заповеди и може да видите тук: /Заповед №1370/ 06.07.2016 г./.