Нова банка открива офис в Габрово
Нова банка открива офис в Габрово / Дарик Габрово, архив

Най-новата банка „Идеи" открива свой офис в Габрово. Той се намира във виртуалната къща на габровския карнавал, на адрес: www. carnaval.gabrovo. bg. За пръв път Габрово може да се похвали, че е градът, в който се намира централният офис на банката, а не един от нейните клонове.  

Всeки габровец може да стане акционер, като за целта е необходимо само и единствено да депозира своя идея, свързана с настоящето и бъдещето на Карнавала. Сигурността на депозита се определя от факта, че идеите никога не девалвират, а неговата доходност  се изразява в пълно съдействие за осъществяване на Вашите предложения от страна на собствениците на банката - Община Габрово. Лихвата по депозита ще бъде изплатена още през май 2012 година, а за дългосрочните влогове банката предлага преференциални условия и бонуси.  

Банка „Идеи" може да обслужва както физически, така и юридически лица. Ще работи и с корпоративни клиенти. Напомняме, че Интернет банкирането дава възможност за оперативно и ефективно управление на вложените средствата, като осигурява бързина, удобство и сигурност.  
Предвид основните характеристики на габровеца, банката ще работи без такси за откриване на сметки и депозити.

Очакваме Вашите идеи за всичко, свързано с габровския карнавал на адрес:  kultura@gabrovo.bg