Снимка: Община Севлиево
Снимка: Община Севлиево / Рок фест Хоталич

Севлиевската група Bazooka giganta откри III РОК ФЕСТ “ХОТАЛИЧ” и  подгря подобаващо за последвалото мега шоу. Музикантите благодариха на Община Севлиево и лично на кмета за перфектната организация и за това, че рок фестът е вече традиция.

Снимка:
Рок фест Хоталич

След тях сцената превзеха JOHN STEEL и легендата David Reece (Accept и Bonfire), които изпълниха любими парчета по неповторим начин, a многохилядната публика пя заедно с тях повече от час. 

Снимка:
Рок фест Хоталич

На нажежена сцена преди хардлайнерите се качиха Eridan, които бяха посрещнати с нескрито вълнение и любопитство, а музикантите не ги разочароваха - брилянтни изпълнения и свеж хумор в паузите между песните вдигаха градуса на емоциите, превръщайки общото преживяване в чиста енергия и незабравим момент от живота на всеки от присъстващите.

Снимка:
Рок фест Хоталич

А появата на сцената на една от най-забележителните родни групи ODD CREW, на фона на разперилата криле за нов живот птица феникс под магичния барабанен ритъм на Боян Георгиев - Бонзи, доведоха публиката до катарзис. Музикантите, които са заедно на сцената от деца, свириха като съвършен организъм в опиянението на нестихващите бисове и доведоха публиката до транс с Two Steps to Hell, Dust in My Eyes, My Enemy, Same Old Me, Bury The Sorrow и много други. 

Кулминацията на фестивала е тази вечер, когато на сцената ще се качат  Drun4Fun, Балканджи, рок кралицата Милена и KONKURENT, а хардлайнери днес са ФОНДАЦИЯТА. Вечните песни на Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански ще докоснат сърцата ни в късните часове на нощта и ще бъдат достоен финал на III РОК ФЕСТ “ХОТАЛИЧ”!

И в днешния ден Община Севлиево организира безплатен паркинг и транспорт за всички фенове на рока. От 16:00 до 22:00 часа автобусите се движат по маршрут от Панаирната площадка до крепостта, а след 22:00 часа ще превозят всички желаещи обратно към града. 

Снимка:
Рок фест Хоталич