Награждават Невена от Music Idol
Награждават Невена от Music Idol / netinfo

На специална церемония днес победителката от"Music Idol" Невена Цонева ще бъде удостоена с почетното отличие на Севлиево.
” Почетния знак-Севлиево “ ще и бъде връчен от кмета на града Йордан Стойков. Знакът е изработен от месинг и изобразява емблемата на града.
На церемонията ще присъстват общински съветници, семейството на Невена, членове на фенклуба и и нейни приятели.


След голямата победа в Music Idol, пътуването до Лондон и многото ангажименти, Невена работи в студио по записите на своя албум. Музикален супервайзър на тавата е 2AM Studio в лицето на Мирослав Гечев и Дарина Орешкова. За старта на Невена Миро и Дара се грижат със селекция на репертоара, помощ при аранжиментите, контрол на звукозаписния процес и цялостна концепция за крайния резултат. Идеята е да се получи модерен микс от поп, аренби и щипка соул. Творческият тандем съветва и кои песни да бъдат избрани за сингли.

Репертоарът за албума вече е подбран от музикалните фондове на някои от най-големите банки за композиции и аранжименти в света (Universal Music Publishing и EMI Music Publishing). Композициите са дело на чужди автори. Предвижда се в албума да влязат десет трака на български език плюс още два на английски. Избрано е и парче,

което Невена ще изпълни в дует със своя чаровен подгласник от шоуто Теодор Койчинов.

Текстовете на песните в албума на Невена са поверени на Ваня Щерева и Руши Виденлиев. За стайлинга на младия идол се грижат спецовете от Next Connection, а виртуозните фризьори на Арлет гарантират за вълнуващите прически на Невена. 20-годишната певица записва в Горан Йекнич Студио.