Наградиха служители на „Идеал Стандарт Интернешънъл”
Наградиха служители на „Идеал Стандарт Интернешънъл” / netinfo
Двадесет и девет служители на „Идеал Стандарт - Видима” АД и „Идеал Стандарт България” АД, които са част от мултинационалната компания „Идеал Стандарт Интернешънъл”, бяха наградени на специална церемония в хотел „Севлиево Плаза”.

Служителите на севлиевските предприятия получиха грамота и подарък от компанията за значимия си принос за повишаване на квалификацията и личностното развитие на свои колеги през 2007 година. „Това подчертава ангажираността на част от колектива към компанията, към повишаване на квалификацията на колегите и към собственото им развитие, за което сърдечно им благодарим и поздравяваме.

Надяваме се и тази година да продължат да помагат на своите колеги с ентусиазъм и отговорност и да увлечем и други колеги в тези наши взаимно полезни начинания”, каза Сирма Донева, Директор Човешки ресурси в „Идеал Стандарт Интернешънъл”, регион Източна Европа. През изминалата година с помощта на вътрешните обучители в продължение на 504 лекторски часа, разделени в 128 групи, квалификацията и знанията си обогатиха 1465 от всички работещи в „Идеал Стандарт - Видима” АД и „Идеал Стандарт България” АД. Това са около 40 процента от персонала на двете дружества.