Моят любим топъл дом - моят любим Diplomat
Моят любим топъл дом - моят любим Diplomat / diplomat.bg

Diplomat - любимата марка за 2014 в категории: „Българска марка" и „Бяла техника" в потребителската класация „Любими марки", предлага пълна гама качествени, енергоспестяващи електрически уреди за отопление. Вентилаторните печки Diplomat, с мощност 2000 W, са удобни за ползване, лесно преносими, бързо затоплят въздуха и са снабдени със защита срещу прегряване и падане. Различните модели са изпълнени във вертикален и хоризонтален вариант и са решени в няколоко цвята - бяло, черно, сиво и сребристо, което дава възможност за избор, според индивидуалните предпочитания или изискванията на интериора. Моделите за баня са пригодени за стенен монтаж .

Всички модели вентилаторни печки Diplomat осигуряват приток на хладен, топъл и горещ въздух.

Стенните керамични печки Diplomat са модерни и елегантни. Идеално се вписват и в най-изискано обзаведените помещения. Уредите от серията са снабдени с цифров дисплей, дистанционно управелние и имат 7,5-часов таймер. Някои от моделите имат и функция „Йонизация на въздуха", която допълнително допринася за качеството на въздуха в помещението. 
С марката Diplomat се предлагат и вертикални керамични печки, като моделът тип „кула" е снабден с LSD-дисплей, дистанционно, 7,5-часов таймер и противопрахов филтър. Всички модели керамични печки Diplomat осигуряват приток на хладен, топъл и горещ въздух.

Конвекторните печки Diplomat са подходящ избор за тези, които държат на бързото затопляне на помещението и ценят модерния дизайн, който да се вписва в интериора. Предлагат се модели с възможност за стенен монтаж, което позволява оптимално използване на помещението, а и дава възможност за безопасна отдалеченост от децата.

Сред топ-продуктите за отопление на Diplomat са и такива, които са с различно предназначени, дизайн и начин на работа:

Енергоспестяващата карбонова печка с моментно загряване и високоефективен, енергоспестяващ нагревателен елемент е с дистанционно управление и 7,5-часов таймер. Шикозен черен стенен конвектор с touch-контрол и стъклен панел, който е с 24-часов таймер, LED-дисплей и дистанционно управление; стоящ конвектор (с и без таймер), който е с мощност 2000 W, 2 степени на отопление, регулируем термостат и турбовентилатор, осигуряващ по-бързо затопляне на помещението и пълноценно разпределение на топлината; кварцова печка с мощност 800 W, 2 степени за отопление и защита при падане. Голям интерес предизвиква и електрическата камина с ефект на истински пламъци, която е с мощност 1850 W, 2 степени на отопление, терморегулатор и защито против падане.

Търсете пълната гама от над 150 отоплителни уреда на Вашата любима марка Diplomat в магазините, където мислят за Вас, и на store.diplomat.bg.