Спорт Габрово
Спорт Габрово / sport-gabrovo.com

Второто завъртане в предварителна група III определи трите състава, които ще продължат към втората фаза на традиционния турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово, информира sport-gabrovo.com.

След победата над коравия състав на „Дестима лес“ на старта, във втория кръг, доста изненадващо, отборът на „Титан гард“ не успя да се справи със „Севлиево 2017“, завършвайки на равно 2:2. „Севлиево 2017“ запази първото място с 4 точки и по-добра голова разлика от „Титан гард“, а трети с 3 точки е отборът на „Дестима лес“, който във втория кръг отнесе „Спарта“ с 9:0.

В група IV вторият кръг донесе цели 19 гола. След фалстарта и загубата с 3:5 от „ФК Старо село“, габровско-софийската селекция на „Pasta Gabrovo“ записа убедителен успех в мача с „Рио“ с 10:1. Очакванията за оспорван мач между „Стеф“ и „ФК Старо село“ не се оправдаха. Отборът на Павлин Колев разгроми „староселци“ със 7:1.

Отборът на „ММ Севлиево“ спечели предсрочно предварителна група V. Селекцията на Михо Боев записа още една победа и възползвайки се от второто поредно равенство на вицешампиона „Шести участък“ си гарантира първото място в групата. Севлиевци победиха с минималното 1:0 отборът на „11-то“.

В другия мач от втория кръг в групата „ВиК“ и „Шести участък“ направиха оспорвана битка, която завърши без победител – 1:1.

В група I започна третото завъртане. Първа победа в турнира записа третият в миналогодишното издание на надпреварата „Копакабана“. Селекцията на Климент Велев надигра с 5:0 „Черните орли“.

Днес е другият двубой от третия кръг в групата между „Карата ауто“ и „Класиците“. Във временното класиране начело е „Делта гард“ с 6 точки, „Карата ауто“, Копакабана“ и „Класиците“ имат по 3, а „Черните орли“ са с три загуби до тук.