/ Фейсбук, Пейо Делчев
Младежът, който се блъсна с управляваната от него кола спирката на село Драгановци, каменна ограда и крайпътно дърво не е бил пиян. След катастрофата спътникът му е настанен в болница без опасност за живота. 

Кола се преобърна по таван в крайпътно дере

Подробности за инцидента: около 01.40 часа на 12 юли, в дежурната част на РУ-Габрово е получено съобщение за възникнало пътнотранспортно произшествие на главен път Габрово – Севлиево, в района на село Драгановци.

Има пострадали при катастрофа на бул. „Столетов” в Габрово

Пристигналите на място полицейски патрули са установили, че лек автомобил, управляван от 27-годишен мъж от същото село се е блъснал последователно в автобусна спирка, каменна ограда и в крайпътно дърво.

При инцидента е пострадал 26-годишен пътник, настанен е за лечение в болница, без опасност за живота. Водачът на моторното превозно средство е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, като пробата е отрицателна. Съставен му е акт за установено административно нарушение.

Катастрофа на пътя Габрово - Севлиево, има щети по автомобила

На местопроизшествието е извършен оглед и е образувано досъдебно производство, в рамките на което ще се установяват причините за възникналия инцидент. Разследването по случая продължава под надзора на Районна прокуратура Габрово.