Мирослав Семов: Няма да допусна извиване на ръце
Мирослав Семов: Няма да допусна извиване на ръце / 100 вести

"Няма да допусна извиване на ръце, поставяне на ултимативни искания или задоволяване на лични финансови интереси. На първо място ще бъдат интересите на общината", категоричен е във водещата статия на вестник "100 вести" Мирослав Семов, кмет на Дряново. Семов потвърждава намерението си да работи с всички политически партии и съветници, които имат желание да го правят. Кметът на Дряново казва пред изданието, че се стреми не към тематично, а към устойчиво мнозинство в местния парламент.

Николай Минков, един млад габровец, който живее в САЩ, получил 70 долара бакшиш в Лас Вегас, тъй като изсвирил музика от "Карибски пирати". Внукът на местната шефка на журналистическото дружество е отличник в Durango High School и играч в местния баскетболен клуб. В свободното си време работи и разнася пици. При едно такова посещение импулсивно седнал на пианото и изсвирил мелодията.

Вестник "100 вести" навърши 24 години на Ивановден. По този повод редакцията е получила като подарък торта от кмета Таня Христова.

Жените в Габрово четат повече от мъжете, показва справка на Регионална библиотека "Априлов-Палаузов", цитирана в публикация на изданието днес.