Мартин Димитров откри кампанията на сините в Габрово
Мартин Димитров откри кампанията на сините в Габрово / netinfo

 

Лидерът на СДС и съпредседател на "Синята коалиция" Мартин Димитров откри днес предизборната кампания на сините в Габрово. Той бе първият, който пожела успех и написа своето послание в Синята книга, в която ще се събират мненията, въпросите и желанията на хората . "БСП и ДПС отиват в опозиция" и "Синята коалиция" ще има габровски депутат" - това са моите две послания. В Габрово идваме за депутатско място и Мариана Даракчиева, която е водач на листата и мажоритарен кандидат  ще бъде изключително добър представител в 41-то народно събрание. Тя е с богат професионален опит и нейните морални качества не подлежат на съмнение", каза Мартин Димитров. По неговите думи "Синята коалиция" е принципна, важна - най-честната коалиция.

"За мен десните, демократични хора, трябва да са в една формация. Всичко друго е грешка и е било грешка в миналото, но хората го осъзнаха. Смятам, че те ще си отложат морето и ще накажат БСП и ДПС. Ще има наказателна мисия", прогнозира Димитров.

 "Всички социолози признават, че единствената политическа сила, която повишава подкрепата си от страна на гражданите, е "Синята коалиция", подчерта още той. Според него социолозите са предвиждали коалицията да спечели 150 хиляди гласа на евроизборите, а са били спечелени 205 хиляди гласа. "На изборите за Народно събрание ще увеличим двойно резултата си", убеден е Димитров.

Идеята на кампанията на сините в Габрово е кандидат депутатите да бъдат колкото се може по-близо до хората. За целта в областния център са изградени 4 информационни павилиона и по един в Севлиево, Дряново и Трявна. В Синята книга всеки, който иска, може да записва своите въпроси и виждания за развитие на региона и страната.