Лена Енева изригна: Защо не виете за безпаричието на нашите майки и бащи?
Лена Енева изригна: Защо не виете за безпаричието на нашите майки и бащи? / Лена Енева, личен архив фейсбук

Лена Енева, общински съветник от БСП и един от лидерите на партията в Габрово, изригна в социалната мрежа Фейсбук срещу отношението на някои българи към рокерите от клуба на "Нощните вълци".

"Грантовете са унищожили мозъците ви и способността ви да чувствате", обвини ги тя. С много остър тон и, както сама признава, неприсъщо за стила й обидно обръщение, Енева "отправя поздрав" към тези, които от посещението на "Нощните вълци" са направили "национална трагедия".

Коментарът на Лена Енева, със спестените от Дарик пасажи, може да прочетете тук

"Че аз лично можех да ги поканя в къщи, как ще ме спрете? И догодина ще го направя , защото ми хареса вашия истеричен и безпомощен вой! Каква ценностна система ми предлагате? Да мразя Изтока и да обичам Запада? Ресто, не струва! Обичам всички нормални хора от изтока и запада! Но не и вас виещи и насаждащи омраза!"

Острият коментар на Лена Енева продължава с препратка към проблемите на българското общество в съвременността:

"Защо не виете за безпаричието на нашите майки и бащи, защо не виете за безпътните и зависими деца на България, защо не виете за изнасилените, пребити и ограбени възрастни жени по селата ни? Защо не виете за загиващата държава? Да ви кажа ли защо? Защото не ви боли за тях! Грантовете са унищожили мозъците ви и способността ви да чувствате!"