/ iStock/Getty Images
Автопатрулен екип е спрял в Севлиево лек автомобил, собственост на 36-годишен жител на София, управляван от 30-годишен мъж от село Дамяново. При извършената от полицейските служители проверка в информационните масиви е установено, че номера на рамата не отговаря на данните от регистрационния номер, поставен на моторното превозно средство.

Опит за убийство в Габрово, младеж е открит с прорезна рана в шията

В дежурната част на РУ-Севлиево е получен сигнал за извършена кражба на монети от кафе-автомат, поставен на улица „Иван Устабашиев“ в града. Според първоначалните данни, престъплението е извършено чрез използване на техническо средство за времето от 20:00 часа на 27 юли до 06:00 часа на 28 юли. 

В РУ-Дряново е започнато бързо производство срещу криминално проявен 50-годишен жител на града. Мъжът е бил задържан в полицията за срок до 24 часа заради неизпълнение на заповед за защита от домашно насилие, издадена от Районен съд Дряново.

Измамници поискаха 30 000 хил. лв. от възрастна жена

23-годишна дряновка задигнала надуваем басеин от незаключен гараж в родния си град. Тя бързо била заловена, става ясно от справка с полицейския бюлетин.