Дряново
Дряново / Община Дряново
Създаване на общинско предприятие „Зелено Дряново“, е едно от решенията, които трябва да гласува местния парламент в Дряново. На 31 август от 15:00 часа в Ритуалната зала на администрацията съветниците ще проведат заседание. Вносител на предложението за създаване на „Зелено Дряново“ е кметът Мирослав Семов. 

Общинският съвет в Дряново заседава днес следобед

Семов предлага още да бъдат утвърдени маломерни паралелки в СУ „Максим Райкович“ за учебната 2018/2019 г, в съответствие с наредбата за финансирането на институциите в системата на предучилищното и училищното образование на Министерство на образованието и науката. 

На Обществен форум представят „Местна инициативна група Дряново-Трявна - в сърцето на Балкана"

Съветниците ще гласуват и издаване на запис на заповед от Община Дряново в полза на ДФ „Земеделие“, обезпечаващ авансово плащане по сключено споразумение за изпълнение на стратегия за водено от общностите местно развитие от подмярка 19.4 „Текущи разходи и популяризиране на стратегия за водено от общностите местно развитие“ на мярка 19 „Водено от общностите местно развитие“ между сдружение „Местна инициативна група „Дряново - Трявна – в сърцето на Балкана“.