Климент Кунев  - вече заместник-кмет
Климент Кунев - вече заместник-кмет / netinfo
Климент Кунев - вече заместник-кмет
31268
Климент Кунев - вече заместник-кмет
Климент Кунев - вече заместник-кмет
  • Климент Кунев - вече заместник-кмет
  • Климент Кунев - вече заместник-кмет

Климент Кунев от днес е назначен за  заместник- кмет по инвестиционна политика и общинска собственост. До този момент той бе началник на Общинския инспекторат в Габрово. Климент Кунев е инженер, завършил е ТУ в Габрово, има 8 годишен стаж в Научно-техническата лаборатория на Габровската полиция. 

Завършил е курсове в областта на организация на работата, както и управление и проверка на изпълнението към Институт по публична администрация.

 

«Климент Кунев се приема добре от екипа. Той е млад и амбициозен, и с него говорим на един език в областта на управлението» подчерта кметът Николай Сираков.

Той добави, че засега Кунев ще ръководи и Общинския инспекторат, но за мястото се търси човек. «Имам интересни идеи и за мен е чест да работя в екипа на Николай Сираков», каза пред журналисти Климент Кунев. Заместник - кметът информира, че ще работи за засилване на нещата с концесиите, за стимулиране на гражданите да си плащат данъците, ще помисли за нов по-агресивен подход при разпореждане с общинско имущество и привличане на инвеститори.

Предстои да бъде извършен пълен преглед на статута на настанените в общински жилища. Търси се решение и на проблема с ромите, настанили се на открито край Габрово. «Ще проучим кои са хората, какви са проблемите им и ще подходим индивидуално», обясни Кунев.

Думи на кмета Николай Сираков в звуков файл 1

Думи на зам.-кмета Климент Кунев в звуков файл 2