/ Община Габрово
За шеста поредна година Община Габрово предоставя възможност на деца и младежи от цялата страна да се включат в инициативата „Приеми ме на село”. В рамките на една седмица участниците ще имат възможност да бъдат „внучета назаем” и да станат част от автентичната селска среда при баба и дядо „под наем”.
 

внучета назаем
Община Габрово


За малчуганите на възраст от 9 до 14 години ще бъдат организирани два дневни лагера „Приеми ме на село” в селата Враниловци и Новаковци, като тази година с. Враниловци се включва за първи път в инициативата.

За една седмица децата ще имат възможността да се докоснат до забравени български традиции и ценности, ще опознаят природата и ще се радват на игри на селската поляна, които липсват в градското ежедневие.
 

внучета назаем
Община Габрово


Крайния срок за подаване на заявления е 15 юни. За допълнителни въпроси: тел: 0888/ 894-443 и 066 /809-818. Всички подробности относно условията за участие, както и електронните заявления може да откриете на сайта на „Приеми ме на село”.

За младежите над 15 години през това лято ще бъде организирана първата Академия „Приеми ме на село“. Подробности за условията за участие в Академия „Приеми ме на село“ ще бъдат качени на сайтовете на Община Габрово и на инициативата „Приеми ме на село“.
Община Габрово