Истинско шоу:  Български фолклор, балет и мода в Деня на таланта
Истинско шоу: Български фолклор, балет и мода в Деня на таланта / netinfo

Децата и младежите от от СОУ „Отец Паисий" представиха своите таланти пред училищната общност. В препълнената актова зала на училището учениците от 4 до 11 клас пяха, танцуваха и дефилираха по модния подиум.

Формациите към училището - „Смехоранчета" и „Севернячета", както и най-големите, показаха колко голямо е богатството на българския фолклор. Арт-работилницата „Сръчни ръце" на ученици от 7-8 клас демонстрира избродираното от тях по време на учебните занятия.

В самостоятелна изложба Борислава Каракочева, от 9 клас, представи свои модели за татуировки. Полина Цонева и Симона Събчева, от 6 клас, предложиха на ценителите на съвременните модни тенденции атрактивни ежедневни и официални модели, демонстрирани от великолепни манекенки.
Поздрав към участниците и гостите бяха изпълненията на шоу-балет „Магия" и Спортен клуб „Ритмика".

Истинско шоу:  Български фолклор, балет и мода в Деня на таланта
netinfo

Талантливите участници получиха грамоти, а журито определи най- добрите в отделните области на изява. Ученици от училището заеха множество призови места в национални и регионални конкурси от началото на годината до настоящия момент. За своите успехи те получиха грамоти, осигурени им от организаторите.

С много пролетно настроение и положителни емоции се разделиха участници и публика с очакването за следващия „Ден на таланта".

Истинско шоу:  Български фолклор, балет и мода в Деня на таланта
netinfo