Идеал Стандарт с нови продукти за уелнес
Идеал Стандарт с нови продукти за уелнес / netinfo
Фирма Ideal Standard представи в Севлиево най-новите си продукти за уелнес в домашни условия - TRIS и WWW. Това стана на организирано лятно парти в типичен латино стил. В програмата участваха танцова трупа на Памбос, Нина Николина и Калин Вельов. Водещ на партито бе актьорът Димитър Рачков. На презентацията присъстваха над 200 гости - представители на бизнеса, строителни предприемачи и архитекти от региона.

WWW е най-новата иновация на Ideal Standard в производството на луксозни масажни вани, базирана на опита и водещата роля на компанията в областта на хидромасажните продукти. Продуктът е първият в света, комбиниращ хидромасаж и сух масаж в една вана, масажираща цялото тяло. WWW има ефектен и елегантен дизайн, който е едновременно функционален и стилен. Лесният за почистване, модерен сензорен панел се активира само с едно докосване.

TRIS комбинира в себе си сауна, парна баня и хидромасажен душ. Продуктът е насочен към растящия интерес за уелнес процедури у дома. TRIS осигурява суха сауна, парна баня, пространствен, нормален и тропически душ, ароматерапия, хидромасаж, сгъваемо легло/седалка, елегантен и надежден сензорен панел за управление и комфортен и стилен дизайн.