Граждански форум за антикризисни мерки и европейски програми
Граждански форум за антикризисни мерки и европейски програми / Дарик Габрово

Граждански форум "Антикризисни мерки и социална политика - европейски програми и национални действия" организират днес в Габрово Информационното бюро на Европейския парламент за България, в партньорство с Европейски информационен център Европа Директно-Габрово и Портал ЕВРОПА Europe.bg.

Сред участниците са членовете на Европейския парламент Илиана Иванова (група на ЕНП в ЕП), Ивайло Калфин (С&Д) и Слави Бинев (независим), които ще дебатират с представителите на бизнеса, на браншовите организации, местната власт, неправителствени организации, медии, студенти и граждани. В открита дискусия по темата гражданите могат да изкажат своите позиции и очаквания, да задават въпроси, да търсят път към общо решаване на проблеми.

Форумът ще се проведе днес от 13.00 ч. в Ритуалната зала на Община Габрово. Освен възможността да участват на място в събитието, всички, които се интересуват от темата, могат да проследят дискусията на живо в Интернет на страницата на Портал ЕВРОПА (www.europe.bg). Мнения и въпроси ще могат да се изпращат онлайн по време на дебата, както и предварително, на info@europe.bg. Гледните точки на гражданите ще бъдат предоставени на българските членове на Европейския парламент.