Габровски музикални срещи
Габровски музикални срещи / Община Габрово

Две музикални вечери през април ще предложат на габровци и гости на града джаз и поп от висока класа. Зала „Възраждане“ ще се превърне в музикална сцена за млади и талантливи габровци, чиито имена свързваме с едно наистина добро и запомнящо се време за този град, в което маестро Манол Цоков остави незабравими следи.

Весела Морова и Цветомир Цанков, Славчо Атанасов и Иван Кочев, китаристът Пламен Марков – тогава деца, а днес зрели хора, останали верни на любовта си към музиката, ще свирят и пеят за вас на 19-ти април, от 18.30 часа. След тях на сцената ще излезе талантливата Джени Джо и виртуозният Николай Дренски.

Спектакълът "Фантомите на мюзикъла" - достойна част от артистичната биография на Весела Морова

Ден по-рано – на 18-ти април, отново в 18.30 часа концертът ще започне с музикална среща, в която  Оркестър „Габрово“ със солисти Цвети Рудева, Ивета Петрова и Стефан Косев ще подгреят на Биг Бенда към катедра Поп и джаз изкуство на Национална музикална академия с Диригент Михаил Йосифов, специални гости са Велислав Стоянов - тромбон, Момчил Косев и трио „Тринити“.

Цената на билета за всяка концертна вечер е 5 лева. Община Габрово осигурява предварително продажба на билети, а ето и работното време на касата на зала „Възраждане“:

16 и 17 април от 10.30  до 13.30 ч. и от 15.30 до 17.30 ч.

18 и 19 април от 10.30 до 13.30 ч. и от 15.30 до 18.30 ч.