Габровче със Сертификат от научен форум в Турция
Габровче със Сертификат от научен форум в Турция / ПП ГЕРБ Габрово

Сертификат за проявени знания, самообладание и воля за победа по време на участие в мисия получи габровецът Георги Христов, ученик от пети клас в ПМГ „Акад. Иван Гюзелев", за участието си в програма на Спейс Кемп 2012 в град Измир, Турция. Участието на Георги стана възможно и благодарение на общинските съветници от ГЕРБ - Габрово, които дариха част от възнагражденията си, за да подпомогнат участието му в програмата.

В знак на благодарност Георги подари на общинските съветници картичка-колаж от снимки с неговото участие.

SPACE CAMP TURKEY е научно-образователен център и работи за мотивацията на младите хора от цял свят. Центърът предлага изпълнена със знания и емоции програма, която ориентира участниците към преследване на кариера в областта на науката и технологиите. Преминавайки през интерактивните космически симулатори младежите се учат да комуникират, работят в екип и да упражняват лидерски качества в динамична и забавна среда.

Подкрепата от страна на общинските съветници от ГЕРБ - Габрово е част от цялостната им политика да събират средства от заплатите си като общински съвеници за благородни каузи, подчертават от партията.