Дончо Захариев, кмет на Община Трявна: Всяко разклащане на стабилността на страната ще се отрази и на общините
Дончо Захариев, кмет на Община Трявна: Всяко разклащане на стабилността на страната ще се отрази и на общините / ПП ГЕРБ

Скъпи съграждани,

Заставам пред Вас с призив за висока активност във втория тур на изборите за президент и вицепрезидент на Република България на 13-ти ноември.

Апелирам тази неделя нашият избор да бъде в подкрепа на развитието на България и на Община Трявна. Не бива да допуснем да изгубим темповете, с които се развиват инфраструктурните и социалните проекти, икономиката и международните отношения на страната ни.

Нека да дадем своя глас за спокойствието на всички граждани в държавата, за стабилността, особено предвид тежките предизвикателства - миграционната криза и проблемите, които произтичат от нея!

Последното, от което се нуждаем всички ние е безвластие и хаос, чиито резултати си спомняме от близкото минало. Нека не допускаме да се върнат тежките времена за България - времена на спрени европейски средства, замразени проекти, финансови корекции за общините и безперспективност за бъдещето.

Всяко едно разклащане на стабилността в държавата ще доведе до необратими последствия за всички нас, до неразбиране от страна на европейските ни партньори, до намаляване на авторитета на България. Това ще се отрази и на нашата община, на възможностите и бъдещите проекти, които всички ние желаем да реализираме, на авторитета на Трявна пред нашите побратимени европейски градове и партньорите ни от Европейската мрежа на регионите за устойчив и конкурентноспособен туризъм и Сдружение „Дузлаж".

Бих искал да използвам случая да Ви благодаря за подкрепата, която ми дадохте преди една година и да Ви призова в неделя да подкрепим г-жа Цецка Цачева, един от най-добрите приятели на Трявна.

Дончо Захариев,

Кмет на Община Трявна