Доклад, посветен на “Европа 2020” спечели специалната награда на “Европа директно” Габрово
Доклад, посветен на “Европа 2020” спечели специалната награда на “Европа директно” Габрово / netinfo

Докладът на Десислава Цанкова и Румяна Кузбова "Влияние на глобалната конкурентоспособност, базирана на знанието", посветен на Стратегия "Европа 2020" получи специалната награда на Европейския информационен център Европа директно при Габровската търговско-промишлена палата за доклад на европейска тема в Студентската научна конференция на Техническия университет Габрово.

Доклад посветен на Европа 2020 спечели специалната награда на Европа директно Габрово
netinfo

За трета поредна година "Европа директно" Габрово съдейства за провеждането на Студентската научна конференция. Тази година още двама участници бяха наградени от европейския център за най-добро представяне на докладите си в инженерните секции.

Повече от 80 студенти взеха участие в конференцията. Ректорът на ТУ Габрово доц. д-р Дешка Маркова връчи наградите и медалите на победителите в трите секции на конференцията "Електротехника и електроника", Машиностроене и уредостроене" и "Стопански науки", както и на най-добрите от междууниверситетското състезание по компютърна математика на тържествена церемония в библиотеката на университета.