Денислав Донков: Отворени сме за всякакъв вид сигнали
Денислав Донков: Отворени сме за всякакъв вид сигнали / Дарик Габрово

 

Директорът на областна дирекция на МВР- Габрово комисар Денислав Донков бе категоричен пред Дарик, че в региона се прилага системен контрол по отношение на пътните нарушения, а арогантното поведение на пътя не остава ненаказано. "Разчитаме и на съдействието на гражданите, които могат да бъдат добри партньори на полицията", коментира комисар Донков. Той съобщи, че в интернет са открити около двайсет видеоклипа, показващи автомобилни гонки на територията на Габрово. Полицейските служители са анализирали местата, а патрулните екипи са насочени към тези райони.

"Отворени сме за всякакъв вид сигнали - за конкретни лица, автомобили, както и за неизпълнение на задълженията на полицейски служители", каза още Денислав Донков. По неговите думи габровската полиция вече се е самосезирала и по коментари, публикувани в интернет сайтове.  

Директорът посочи като участъци с висока концентрация на пътни инциденти кръстовищата на ДХС, консултативна поликлиника, моста "Игото", както и бул. "Могильов" и бул."Хемус" след тунела. От началото на годината са констатирани над 9000 пътни нарушения като са съставени 1486 акта и над 2000 фиша