Даракчиева прави подарък на детска градина
Даракчиева прави подарък на детска градина / netinfo

 

Народният Представител от Синята Коалиция Мариана Даракчиева изненадващо е посетила ЦДГ „Слънце" - база 2 и е подарила една от информационните шатри, които бяха основната връзка с избирателите по време на изборната кампания на Синята Коалиция в Габрово.

„Още по време на кампанията реших да даря шатрите след 5 юли там, където имат нужда от тях" е заявила Даракчиева пред персонала на детската градина. Това е част от предизборните ми обещания, а те са затова за да се спазват, се е пошегувала депутатката.

Избора на Детска градина „Слъце" - база 2 за подаръка е честването на 60-я рожден ден на институцията, както и факта, че тя се намира в най-старата сграда в града. Освен това Мариана Даракчиева е имала разговори с персонала по време на кампанията на централната информацонна шатра, което е затвърдило избора й. Много от проблемите в „Синята книга" на Габрово записани от гражданите на Габрово касаят децата и младежите в града. С този жест Даракчиева символично е започнала работа по решаване на посочените проблеми.