Снимка:
Снимка: / Карнавал на котки, котаракът Леон
Добро настроение, положителни емоции, горди с любимците си стопани и доволни от стопаните си любимци – Котешкият карнавал в Габрово отново премина по този начин. Вече с традиции, но неостаряващо шоу. И тъй като, освен животните, децата са главни герои, почти в края на събитието малко момченце намери начин да играе с куче. Да, децата могат да се разберат с всеки, точно определен език за това не е необходим. Някой може да помисли, че куче и дете се „лаят” един друг, но както за стопанката на животното, така й за майката на момченцето беше ясно, че играят.
 

Да разлаеш куче на Котешкия карнавал

Публикувахте от Darik Габрово в Събота, 18 май 2019 г.
Участници от предходни издания на Карнавала на котки и присъединилите се за първи път се забавляваха, осъзнавайки, че точно в това шоу титлите и породите не са важни. Любовта, която хората изпитват към животните и получават от тях е акцент.
 

Карнавал ревю на котки в Габрово, 18 май 2019 г.

Публикувахте от Darik Габрово в Събота, 18 май 2019 г.
Разбира се Царицата котка – Розмари Казасова, беше друг акцент на събитието, но точно на този Карнавал, точно по това време на годината това е най-естественото нещо. 

Снимка:
Розмари Казасова

Тайските котки, познати на повечето хора като сиамски, всъщност са добри, красиви, обичащи същества.

Снимка:
Карнавал на котки

Леон е горд със своя стопанин, но показва това сдържано. Вероятно защото на един котарак не му е необходимо да демонстрира каквото и да било. Котаракът просто приема, че да си изпълнен с любов към някого е естественото състояние на нещата.

Снимка:
И Леон е горд със своя стопанин

Още когато вижда снимката на Леон, като малко коте, той разбира, че са родени един за друг. 

Снимка:
Горд е с Леон, още щом видял снимката му, разбрал, че са родени един за друг.


Някои посетители мислеха, че виждат дива котка. Но той всъщност още е малък. Догодина посетителите на шоуто ще мислят, че някой е довел рис.

Снимка:
Карнавал на котки


Красотата е естествено състояние за една котка, нали?
 

Снимка:
Карнавал на котки