Избори 2017
Избори 2017 / БСП
„Поискай промяната“ - Коалиция „БСП за България“  е с номер 10 в интегралната бюлетина
„За бъдещото управление на страната БСП си поставя две големи каузи. По-големи от един мандат – 8 млн. българи и нито един под и на прага на бедността, и за първи път наш основен приоритет ще бъде развитието на българската икономика.“

Това заяви днес в Дряново водачът на листата на коалиция „БСП за България“, за която на 26 март ще се гласува с номер 10 в интегралната бюлетина Кирил Добрев.

Кирил Добрев
БСП

Жителите на града се запознаха с приоритетите на всички кандидат депутати на социалистите, сред които техния съгражданин, юристът Трифон Панчев, понастоящем управител на фирма в областта на земеделието. Той е и член на Съда на Европейската федерация по лека атлетика. Панчев се захваща с политика, тъй като по неговите думи от години живеем в безвремие и нищо не се променя въпреки щедрите предизборни обещания.

„Как БСП и аз ще променим това? Много е просто – работа, работа, работа.“, заяви пред пълната зала младият социалист.
 

БСП
Кампания Трявна

„Моята лична цел е нито един български гражданин да не живее на ръба на оцеляването“, обоснова участието си в изборите Трифон Панчев. Жителите на Дряново се запознаха с приоритетите и на останалите кандидати от листата на „БСП за България“.

Втора, след водачът Кирил Добрев, е Кристина Сидорова, чиято кауза е свързана с младите хора, тяхното бъдеще и изграждане на България, в която те да предпочетат да останат.

БСП
БСП Габрово

Станимир Стойчев ще работи за развитие на селското стопанство, за защита на дребния и среден земеделски производител. Всичко това съвсем естествено води до повече българска продукция на пазара.
 

БСП
БСП Габрово


Весислава Александрова е свързала политическото си присъствие със защита на образованието и утвърждаване авторитета на българския учител.
 

Весислава Александрова
БСП Габрово


Първан Димитров е категоричен, че иска по-малко бюрокрация и трудности пред младия предприемач. Реална подкрепа от държавата.
 

Станимир Стойчев
БСП Габрово


Петинка Михайлова застава зад идеята за социална политика към активните хора. Истинска подкрепа на хората в неравностойно положение.
 

БСП
БСП

 

Среща на БСП с жителите на Трявна
БСП-Габрово


Пенка Петрова има за  свой девиз: България на умните, трудолюбиви и можещи хора!
 

БСП
БСП Габрово


Листата на социалистите продължава със срещите с жители от региона. 

Севлиево: вторник, 17:30 ч., хотел „Севлиево плаза“.

Трявна: сряда, 17:30 ч., хотел „Трявна“

В четвъртък, от 17:30 ч., в Художествена галерия „Христо Цокев" кандидатите за народни представители официално откриват предизборната кампания в региона.

Коалиция „БСП за България“  е с номер 10 в интегралната бюлетина.
„Поискай промяната“